HomeCrystle Fotballdrakter 2018 RobertoW
Crystle Fotballdrakter 2018 RobertoW

Crystle Fotballdrakter 2018 RobertoW

Etter søket tilhører kroppen Rio Pasaribu Compass som er en pilot av Cesna Grand Caravan PK-FSO til PT. Avia Spirit Sentosa, som faller på Evidence Anêm, Bintang Mountains distrikt, felles SAR-team evakuert militært og politiet fredag ​​klokka 11:15 CET.
Kroppen av Rio Pasaribu ble evakuert fra krasjstedet til Oksibil, hovedstaden til Pegunungan Bintang Regency, ved hjelp av Airfast-helikopter eid av PT Freeport Indonesia. I Oksibil Juventus drakt ble legemene tatt til sykehus for obduksjon og ytterligere Oksibil satt inn i kisten som ble fløyet til Sentani flyplass, Jayapura distrikt ved hjelp av fly eid av PT. SAS, klokka 12:22 WIT.
Rapportering fra Cenderawasih Pos, før de ble fløyet til Sentani, overlevert organene til SAR-teamet som var representant for politimesteren, Adjunct Senior Star Mountains Sugito, ble deretter sendt til regjeringen, representert av sekretær Pegubin Pegubin Bartholomeus Paragaye Drs.
Rios kropp sendte da Pemkab Chelsea drakt Pegubin til PT SAS. Kom på Sentani flyplass, Rio-flyet fløy deretter til Jakarta ved hjelp av Batik Air-plan, i går ettermiddag.
For å evakuere kroppen av Rio Pasaribu Pilot fra plasseringen av krasjet av flyet på Evem Anem, er det ikke lett. Terreng og værforhold har gjort det vanskelig for Joint SAR-teamet å nå krasjstedet.