HomeJanessa Norges Drakt AureliaT
Janessa Norges Drakt AureliaT

Janessa Norges Drakt AureliaT

En kilde fortalte ESPN FC at de ikke vet hvorfor Gerard Pique postet bildet av ham og Neymar.
Ifølge fransk avis Le Parisien Barca s nr. 11 - som er i USA med Barcelonas leder Ernesto Valverdes menn for preseasonen - hadde allerede fortalt noen av hans nåværende lagkamerater at han forlater PSG.
I mellomtiden rapporterte spansk utlending Sport at Barcelona-lagkameratene Lionel Messi og Luis Suarez hadde klart å overbevise Neymar om å forbli på Valencia drakt Camp Nou, mens Barcelonas radiostasjon RAC1 uttalte på søndag at et første møte mellom Neymar Sr. og medlemmer av Barça-styret på lørdag Gjorde det ikke bra for den katalanske klubben, med Mundo Deportivo som indikerer en andre runde av samtaler ble satt til søndag.
Neymar scoret to første halvdelsmål i Barcelonas 2-1 Internasjonalt Champions Cup-vennlig seier over Juventus på MetLife Stadium i New Jersey på lørdag, men svarte ikke spørsmål fra journalister etterpå.
Barcelona risikerer å gjøre ytterligere skade på kontraktsforhandlinger med Lionel Messi Lazio drakt etter at regissør Pere Gratacos har skapt mer kontrovers ved å si at argentinen ikke ville være så god uten sine lagkamerater.
Som rapportert av ESPN FC, hadde Mourinho gjort det klart for Fellaini og United-hierarkiet at han ikke ville underholde tilbud for 29-åringen, som scoret klubbens andre mål i tirsdagens 2-0 EFL Cup-semifinale førstebein seier over Hull City på Old Trafford.