HomeSpencer MasonLyt
Spencer  MasonLyt

Spencer MasonLyt

roma tröja barnJohansson tillade att han förväntar sig att hans tidigare lagkamrat skulle bli en framgång hos United, vilket ger en ny dimension till lagets försvar med sin vision och färdighet.
Efter att Lindelof lämnade till Portugal, när han var tillbaka i sin hemstad, skulle 'Vigge' gå och titta på hans gamla lagtåg, uppenbarligen opåverkat av hans framgång. 'Han är fortfarande samma kille,' erkänner Johansson.
De pengar som Vasteras kommer att få som en del Ajax tröja barn av affären som tog honom från Benfica till Manchester United kommer att göra dem till en av de rikaste klubbarna i Sverige. Det är en anmärkningsvärd förändring av förmögenheter för en klubb som inte var långt ifrån att gå i drift mindre än tre år sedan.
Supporterna lyckades höja cirka 70 000 dollar mellan november och slutet av december för att göra det möjligt för klubben att betala några av sina fordringsägare.
Klubben har kämpat ekonomiskt, men Lindelofs säljklausul har hjälpt.
De tidigare ekonomiska Arsenal tröja barn problemen är varför klubben är fast besluten att göra stegvisa steg mot sitt yttersta mål att återvända till landets topp division.
Klubben planerar att spendera lite pengar på nya ungdomsutbildningar och några på spelare och personal.
Det kommer att kräva att klubben gör ständig förbättring och att få ut det mesta av möjligheter när de uppstår - ungefär som sin tidigare spelare.