HomeJude Real Madrid Trøje Sommerr
Jude Real Madrid Trøje Sommerr

Jude Real Madrid Trøje Sommerr

De var vært begge gange og fik aldrig det til finalerne i hver udgave. De formåede at nå semifinalerne ved en anden lejlighed, nemlig i 1996, hvor de tabte til Tjekkiet for straffe.
Joachim Low vil spille uden Mats Hummels på grund af suspension og sårede Mario Gomez. Sami Khedira er i tvivl. Mens Bastian Schweinsteiger helt sikkert vil være en starter i denne kamp.
Schweinsteiger, Kroos - Ozil, Muller, Draxler - Goetze.
N Ajax trøje 'golo Kante og Adil Rami vendte tilbage efter at være fraværende i den tidligere laha på grund af suspension for at erstatte Samuel Umtiti og Moussa Sissoko. Frankrig kan gå ned med fuldhold.
Frankrig: Line-up forudsigelser Toni Kroos insisterer på trods af Tysklands 2-0 semi-final tab til Frankrig, men Real Madrid midtbanespiller kaldte det deres 'bedste præstation' ved Euro 2016.
Joachim Lows hold dominerede spillet i første halvdel, men de måtte falde efter at blive straffet efter skipper Bastian Schweinsteiger sprang forgæves med AC Milan trøje hans bestræbelser på at nægte den franske vingers Patrice Evras spark bare om hans hånd.
Og angriber Antoine Griezmann spildte ikke muligheden fra straffesparken og førte med succes Frankrig i første runde.
Griezmann greb derefter det andet mål efter 72 minutter ved at udnytte Manuel Neuers fejl, der ikke kunne fjerne Paul Pogbas perfekte spark for at bringe Frankrig to mål klart.